Business Construct

Rudi Vizental, CEO al platformei ROCA: Avem patru companii în pipeline pentru noi investiţii. Ne concentrăm pe domenii ca logistică şi agrifood

Rudi Vizental, CEO ROCA

Rudi Vizental, CEO ROCA

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.04.2020, 11:57 595

Sectoarele de agri-food şi logistică sunt două domenii-cheie în redresarea economică după criza cauzată de coronavirus şi acestea sunt direcţiile în care platforma ROCA intenţionează să investească în perioada următoare, a spus Rudi Vizental, CEO ROCA, într-o conferinţă de presă desfăşurată online.

„Avem patru companii în pipeline, dar acesta e un proces continuu de cunoaştere a antreprenorilor. Ne concentrăm pe domenii ca logistică şi agrifood. Obiectivul este să ne întâlnim cu 200 de antreprenori, să cunoaştem 100 de companii, din care să ajungem să investim în 10”, a spus Rudi Vizental.

Printre obiectivele ROCA pentru 2020, se numără majorarea capitalului, realizarea de investiţii potrivite noii realităţi economice, identificarea sectoarelor strategice care pot fi drivere pentru reconstruirea economiei, dar şi continuarea unor proiecte începute în prima parte a anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO