Business Construct

Ruxandra Grinzeanu, manager SkyTower: Zona de nord a Capitalei are nevoie de un restaurant de business

Ruxandra Grinzeanu, manager SkyTower: Zona de nord a...

Autor: Ioan Dornescu

14.05.2015, 15:27 649

Ultimul etaj al turnului SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, aflată în portofoliul Raiffeisen Property, ar putea găzdui începând de anul viitor şI un restaurant de business, dacă administratorii clădirii găsesc operatorul potrivit. Apariţia unui asemenea restaurant în zonă ar fi mai mult decât binevenită, iar dacă oferta locală nu va fi satisfăcătoare, operatorul ar putea fi adus din afara României, afirmă administratorul clădirii.

“Zona de Nord a Bucureştiului nu are în momentul de faţă decât câteva restaurante pe care eu le văd mixte, nu neaparat în regim de business. Dacă vrei să iei un prânz de afaceri sau o cină de afaceri trebui să te duci în Şoseaua Nordului, aceea este zona preferată. Având în vedere că avem atâtea mii de metri pâtraţI care ne înconjoară, iar majoritatea jucătorilor importanţI din economie se mută în zona aceasta, clar este necesară apariţia unui restaurant de business”, spune Grinzeanu.

Etajul 36 al turnului va include în primă fază un centru de conferinţe, proiect aflat într-un stadiu mai avansat.

Amenajarea centrului de business şi a restaurantului presupune o investiţie estimată de până într-un milion de euro.

Sky Tower, amplasat între strada Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca, este cea mai înaltă clădire din România, având 37 de etaje (ultimul este etaj tehnic). Construcţia a fost finalizată la finele lui 2012 şi a necesitat investiţii de peste 120 milioane euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO