Un om de afaceri clujean a construit un refugiu în natură departe de oraş cu o investiţie de 15 mil. euro

11 sep 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Nicolae Căpuşan, acţionar al SunGarden: Complexul de lângă Cluj-Napoca a fost o sumă de idei. Am văzut multe lucruri interesante în străinătate, dar nu am copiat nimic întocmai, ci doar m-am inspirat.

La începutul anilor ’90, omul de afaceri Nicolae Căpuşan din Cluj a plecat în vizită la rudele sale din Statele Unite ale Americii, de unde s-a întors cu o idee de business, care s-a concretizat abia peste câţiva ani şi care astăzi poartă numele de SunGarden Golf & Spa.

Resortul se întinde pe o suprafaţă de 30 de hectare, iar cel care ocupă cea mai mare parte este terenul de golf, scrie revista După Afaceri Premium, suplimentul lunar de lifestyle al Ziarului Financiar. „M-am inspirat din ceea ce am văzut în SUA în realizarea terenului de golf, care are nouă găuri şi pe care l-am terminat în 2012. Cu timpul, am devenit din investitor şi jucător de golf. Aici au loc competiţii şi se ţin şi cursuri pentru cei care vor să înveţe“, spune Nicolae Căpuşan.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.09.2018

 
Cuvinte cheie:
cluj
, om de afaceri
, construire
, investitie
, natura
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide