Business Construct

Urban Invest, dezvoltatorul proiectului mixt Urban Plaza din Braşov, investeşte 25 mil. euro în construirea primului hotel sub brandul AC Mariott din România

Proiectul este împărţit în patru faze de execuţie, dintre care două sunt reprezentate de construirea zonelor rezidenţiale, care acum se află într-un stadiu avansat.

Proiectul este împărţit în patru faze de execuţie, dintre care două sunt reprezentate de construirea zonelor rezidenţiale, care acum se află într-un stadiu avansat.

Autor: Miruna Diaconu

27.10.2022, 19:00 325

♦ Proiectul va cuprinde zonă rezidenţială, spaţii de birouri, hotel, spa, restaurante, zonă retail şi o clinică medicală. Investiţia totală în proiectul mixt ajunge la 100 mil. euro.

Urban Invest, dezvoltatorul proiectului mixt Urban Plaza din Braşov, va investi 25 mi­lioane de euro în construirea primului hotel care va funcţiona sub brandul AC Marriott. Hotelul va avea o capacitate de 161 de ca­mere, iar parteneriatul cu grupul hotelier inter­naţional Marriott va fi sub forma unei colaborări de tip franciză.

„În cursul acestui an, am semnat cu bran­dul Marriott un contract de franciză, urmând ca în viitorul apropiat să dezvoltăm primul hotel AC Marriott din România, care va cu­prin­de 161 de camere, investiţia fiind evaluată la aproximativ 25 milioane euro. Am ales Marriott pentru că este în topul brandurilor la nivel de industrie hotelieră şi mai mult decât atât pentru că în Braşov nu avem încă dez­voltat acest segment al industriei hoteliere de lux recunoscute la nivel internaţional“, spun reprezentanţii companiei Urban Invest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO