Business Hi-Tech

Achilleas Kanaris, CEO al Vodafone România: “Ceea ce este special la 2023 este că magnitudinea oricărei posibile schimbări - în sens pozitiv sau negativ - este semnificativă.” Companiile trebuie să fie gata “să schimbe direcţia de mai multe ori pe parcursul anului”

Achilleas Kanaris, CEO al Vodafone România: “Ceea ce...

Autor: Adrian Seceleanu

01.03.2023, 16:23 200

Vodafone, unul dintre cei mai mari operatori de telecom de pe piaţa locală şi una dintre cele mai mari companii din economie, priveşte 2023 ca pe un an “imprevizibil”, în care companiile trebuie să fie gata să se adapteze unor eventuale schimbări semnificative ale contextului, într-un sens pozitiv sau negativ.

“Pornind de la aspectele macroeconomice şi geopolitice, 2023 pare a fi un an extrem de imprevizibil, cu multe oportunităţi şi riscuri care, în funcţie de cum se vor materializa, vor determina fie o evoluţie pozitivă, fie una negativă. Ceea ce este special la 2023 este că magnitudinea oricărei posibile schimbări - în sens pozitiv sau negativ - este semnificativă. În acest sens, companiile trebuie să continue să fie reziliente, robuste şi agile pentru a putea schimba direcţia de mai multe ori pe parcursul anului. În acelaşi timp, ne aflăm în plină revoluţie tehnologică în care vedem inovaţii semnificative şi progrese care afectează fiecare sector al economiei şi al societăţii, prezentând numeroase oportunităţi pentru viitor”, a scris Achilleas Kanaris, CEO al Vodafone România, într-un articol publicat pe reţeaua socială de business LinkedIn.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO