Business Hi-Tech

Adrian Furnică, country manager al Senetic Distribution: Anul 2023 a fost unul atipic pe piaţa de IT, doar cei puternici au rezistat. Probabil industria se va consolida anul viitor

Adrian Furnică, country manager al Senetic Distribution:

♦ Am creat o divizie de accesorii pentru instalatorii de panouri fotovoltaice, invertoare, pompe de căldură, soluţii la cheie dar şi pentru mobilitate electrică.

♦ Pe lângă portofoliul de branduri consacrat pentru care suntem cunoscuţi în piaţă, Senetic Distribution a încercat să diversifice oferta. Şi unul dintre succesele pe care le-a înregistrat anul acesta a fost să devenim golden partner pentru soluţiile Huawei.

Adrian Furnică, country manager al Senetic Distribution: ♦ Am creat o divizie de accesorii pentru instalatorii de panouri fotovoltaice, invertoare, pompe de căldură, soluţii la cheie dar şi pentru mobilitate electrică. ♦ Pe lângă portofoliul de branduri consacrat pentru care suntem cunoscuţi în piaţă, Senetic Distribution a încercat să diversifice oferta. Şi unul dintre succesele pe care le-a înregistrat anul acesta a fost să devenim golden partner pentru soluţiile Huawei.

Autor: Adrian Seceleanu

08.12.2023, 10:00 432

„Din păcate proiectele din PNRR au fost făcute cu luni în urmă şi au ajuns să se concretizeze acum. Toate aceste proiecte sunt făcute cu preţuri de acum 6 luni - un an“.

Anul 2023 a fost unul cu multe „încercări“ pentru jucătorii din piaţa locală de IT, în care doar jucătorii puternici au rezistat multiplelor provo­cări din industrie - de la impactul războiului şi al inflaţiei până la cel al pandemiei şi al perturbărilor din lanţul de aprovizionare.

„Este clar că anul acesta a fost o încercare şi că numai cei puternici au rezistat. Asta va duce totuşi la o consolidare a pieţei româneşti care se va vedea în anul 2024“, a declarat, într-un interviu pentru ZF, Adrian Furnică, country manager al Senetic Distribution, companie de distribuţie de echipamente IT parte din grupul cu acelaşi nume din Polonia, care are 27 de birouri la nivel global, de unde acoperă 151 de pieţe naţionale. În România, Senetic Distribution  SRL a avut în 2022 afaceri de 25 mil. lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO