Business Hi-Tech

Afacerile Romsys au urcat cu 75% la 42 milioane de euro

Autor: Ştefan Vrabie

10.05.2011, 23:31 221

Romsys, unul dintre principalii furnizori de soluţii şi serviciiinformatice din România şi membru al concernului austriac NewFrontier Holding, a înregistrat în anul 2010 o cifră de afaceri de42 de milioane de euro.

"Cifrele pe care le-am anunţat (…) sunt încurajatoare pentrurealizarea obiectivului pe care ni l-am propus anul acesta", adeclarat Horaţiu Berdilă, director executiv al Romsys. ActivitateaRomsys pe segmentul financiar-bancar a înregistrat o creştere depeste 34 %, în principal pe baza activităţii de optimizare asistemelor informatice bancare şi de instalare sau întreţinere areţelelor de automate bancare.

Pe fondul creşterilor înregistrate de Romsys în 2010, companias-a concentrat şi pe creşterea şi dezvoltarea echipei, care a ajunsla 340 de specialişti. "Am consolidat echipa şi am numit înpoziţiile-cheie oameni noi, cu o viziune şi o abordare noi", a spusBerdilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO