Business Hi-Tech

Americanii de la GoPro vor să extindă echipa de la Bucureşti şi caută 20 de specialişti. „Extindem oportunităţile pentru a include angajaţi din toată România care doresc să lucreze la noi”

Americanii de la GoPro vor să extindă echipa de la...

Autor: Alexandra Cepăreanu

04.04.2022, 17:21 79

Producătorul american de camere video de tip live-action GoPro, care a deschis un centru de cercetare şi dezvoltare în Bucureşti în urmă cu cinci ani, vrea să îşi extindă echipa din Bucureşti şi are în prezent deschise circa 20 de roluri, precum director of software engineering&site leader, e-commerce business analyst, iOS technical development lead sau security DevOps engineer, arată informaţiile publicate pe site-ul companiei.

„GoPro (...) angajează în mod activ pentru o gamă largă de poziţii în ţară. Candidaţii interesaţi să dezvolte produse care sprijină stiluri de viaţă active în timp ce se alătură unei culturi de lucru, întâi de toate, la distanţă, hibride, concentrată pe răspândirea pozitivităţii în lume, sunt încurajaţi să aplice”, au transmis de reprezentaţii companiei.

De asemenea, compania a anunţat introducerea unor oportunităţi permanente de lucru la distanţă pentru hub-ul de inginerie din România, extinzând abordarea companiei de a combina munca la distanţă şi în format hibrid cu inovaţia şi sprijinind expunerea echipei din România ca centru cheie de cercetare şi dezvoltare pentru companie, potrivit unui comunicat transmis la redacţie. Astfel, centrul de cercetare şi dezvoltare GoPro din România oferă iniţiative cheie de hardware, firmware, software, cloud, web şi comerţ electronic.

„Echipa din Bucureşti a fost crucială pentru dezvoltarea ecosistemului GoPro. Suntem încântaţi să ne extindem oportunităţile pentru a include angajaţi din toată România care doresc să lucreze pentru o companie precum GoPro, care susţine o multitudine de alegeri şi stiluri de viaţă, inclusiv capacitatea de a lucra de la biroul nostru din Timpuri Noi, de a lucra de la distanţă sau câte puţin din ambele”, a spus Cedric Fernandes, vicepreşedintele de inginerie software GoPro.

În 2020, GoPro Bucharest a înregistrat afaceri de peste 22,6 milioane de lei, în creştere cu aproape 1% faţă de anul precedent, potrivit ultimelor date publice. Profitul net al companiei a fost de peste 1,3 mil. lei, plus 5% comparativ cu anul 2019, iar în cadrul GoPro din Bucureşti lucrau circa 74 de persoane la finalul anului 2020.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO