Business Hi-Tech

Ana Maria Andronic, Biriş Goran: Lucrăm la mai multe tranzacţii cu firme IT din România

Autor: Octavian Calei

11.10.2013, 00:08 687

Interesul investitorilor străini faţă de startup-urile româneşti din IT este în creştere, valoarea tranzacţiilor prin care sunt finanţate ideile românilor cumulând milioane de euro, a spus în cadrul emisiunii ZF Live de joi 10 octombrie Ana Maria Andronic, senior partner al casei de avocatură Biriş Goran şi cofondator al Fundaţiei Venture Connect, care organizează o serie de evenimente cu acelaşi nume care pun în faţă antreprenori cu investitori.

„Sunt investitori americani care sunt interesaţi de proiectele româneşti din IT, vin la fiecare eveniment Venture Connect. Ei au nişte «antene» care sunt întotdeauna prezente în România, nu este neapărat să se urce în avion şi să vină la noi“, a spus Andronic.

Cea de-a doua ediţie din acest an a VentureConnect, un eveniment care pune faţă în faţă antreprenori din IT şi online cu investitori, va avea loc în data de 5 noiembrie 2013 la Grand Cinema Digiplex, din cadrul Băneasa Shopping City. Evenimentul este susţinut de Ziarul Financiar (www.zf.ro) şi Black Sea Trade & Investment Promotion Program (www.undpforblacksea.org).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO