Business Hi-Tech

Andreea Magraon, fost jurnalist ZF, a plecat de la Bolt la supermarketul online al cehilor de la Sezamo, pe poziţia de chief marketing officer

Andreea Magraon

Andreea Magraon

Autor: Adrian Seceleanu

27.09.2023, 16:53 2605

Andreea Magraon, care şi-a început cariera la Ziarul financiar ca jurnalist în departamentele Politic şi Business Hi-Tech, în perioada 2007-2011, şi care ulterior a ocupat poziţii de marketing manager pentru agenţia de comunicare Trust, şi companiile FlixBus (2017-2018) şi Bolt (2018-2023), a fost recrutată de supermarketul online Sezamo, care şi-a lansat anul tercut operaţiunile pe piaţa locală, unde concurează în principal cu Freshful, parte a grupului eMAG. În cadrul Bolt, Andreea a fost iniţial marketing manager pentru piaţa din România, iar ulterior a preluat şi piaţa din Croaţia.

„De la 1 septembrie, Andreea Magraon s-a alăturat echipei noastre şi va conduce departamentul de marketing în calitate de Chief Marketing Officer, după o experienţă de 16 ani ca jurnalist şi, ulterior, ca specialist în marketing”, a anunţat Sezamo.
Grupul Rohlik din Cehia a anunţat recent şi că l-a numit la conducerea operaţiunilor locale pe Gabriel Makki, care este şi CEO al operaţiunilor grupului în Ungaria.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO