Business Hi-Tech

Andrei Nicolae, CEO şi co-fondator al Youni: Avem planuri ambiţioase de extindere atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Acum căutăm consultanţi specializaţi pe industria de servicii educaţionale, dar şi executivi care să continue strategia de dezvoltare globală a companiei

Andrei Nicolae, CEO şi co-fondator al Youni

Andrei Nicolae, CEO şi co-fondator al Youni

Autor: Alexandra Cepăreanu

22.02.2023, 17:33 189

Start-up-ul local Youni, care dezvoltă platforma cu acelaşi nume pentru elevii care vor să studieze la universităţi din străinătate, are ca obiectiv pentru anul în curs să ajungă la o echipă de 30 de persoane, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Astfel, în prezent, compania are deschise opt poziiţii pentru consultanţi în educaţie, specialişti în marketing şi experţi în dezvoltarea de business la nivel internaţional. Echipa Youni este formată în prezent din 19 persoane.

„Avem oameni valoroşi în echipă, dar şi planuri ambiţioase de extindere a operaţiunilor atât la nível naţional, cât şi internaţional. Pentru moment căutăm consultanţi specializaţi pe industria de servicii educaţionale, dar şi executivi care să continue strategia de dezvoltare globală a companiei. În perioada următoare vom deschide roluri pentru programatori, platforma software fiind un teritoriu unde dezvoltarea este continuă”, a spus Andrei Nicolae, CEO şi co-fondator al Youni.

În acest an şcolar, start-up Youni a ajutat 63 de studenţi să fie acceptaţi la universităţile din SUA dorite - precum Harvard, University of Pensilvanya, Princeton, NYU, Columbia, MIT, University of Chicago şi altele, au mai transmis reprezentanţii start-up-ului românesc, adăugând că cifrele pentru Europa urmează a fi anunţate în curând.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO