Business Hi-Tech

Apropo Media a preluat vânzarea spaţiilor publicitare de pe site-ul mobile.ro

Autor: Magraon Andreea

20.12.2010, 23:40 29

Apropo Media a preluat începând cu luna decembrie gestionareaspaţiilor publicitare de pe site-ul www.mobile.ro, cea mai marepiaţă online de vehicule noi şi second-hand din România. După ce înurmă cu cu două luni adăugase în portofoliu vânzarea spaţiilorpublicitare pe site-urile superbebe.ro, incasa.ro, zooland.ro şigrădinamea.ro, Apropo Media îşi extinde acum reţeaua de site-uriadministrate ca broker de publicitate online la 48.

"Strategia Apropo Media este de a acoperi cât mai bine toatesegmentele importante din online. mobile.ro reprezintă cea mai marepiaţă de automobile noi şi second-hand din .ro şi sperăm caîmpreună să le putem oferi clienţilor noştri cele mai bune metodeprin care să-şi atingă targetul dorit", a declarat Orlando Nicoară,general manager al Apropo Media. Apropo Media e cel mai marepublisher, atât la nivelul veniturilor de anul trecut, cât şi alvizitatorilor unici (în luna octombrie reţeaua celor 27 de site-uriadministrate în calitate de publisher a înregistrat 4.354.227 declienţi unici deduplicaţi, conform datelor SATI).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO