Business Hi-Tech

Austriecii de la Evoline şi-au bugetat investiţii de 5 mil. euro în acest an

Autor: Laurentiu Cotu

21.03.2012, 00:00 349

Furnizorul de servicii IT Evoline, controlat de austriecii de la Linepro Unternehmensbeteiligungs GmbH, va investi în acest an aproape 5 mil. euro în dezvoltarea companiei. Printre planurile Evoline din acest an se află şi proiectul de extindere cu 30% a spaţiului pentru biroul din Târgu-Mureş.

Evoline a mai investit anul trecut circa 2 mil. euro în extinderea cu 50% a capacităţii biroului din Cluj-Napoca, dar şi în proiectele ce au vizat domeniul dezvoltării software pentru căi ferate. "Pentru acest an investiţiile în dezvoltare ajung la aproape 5 mil. euro. Ne propunem, în principal, dezvoltarea infrastructurii, dar şi creşterea şi instruirea echipelor de angajaţi", a declarat pentru ZF Transilvania Égly János, CEO al Evoline.

Evoline va angaja în acest an circa 70 de oameni, majoritatea pentru biroul din Cluj-Napoca, unde în prezent lucrează peste 200 de persoane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO