Business Hi-Tech

AutoVantage, platformă prin care cumpărătorii de maşini noi pot analiza ofertele dealerilor, vrea să atragă o investiţie de 150.000 de euro prin platforma de finanţare Rōnin

Pincu Ionescu, CEO în cadrul AutoVantage

Pincu Ionescu, CEO în cadrul AutoVantage

Autor: Alexandra Cepăreanu

22.02.2022, 16:10 150

Start-up-ul AutoVantage, care a dezvoltat o platformă prin care cumpărătorii de maşini noi pot analiza ofertele dealerilor din toată ţara, pentru a alege opţiunea cea mai potrivită nevoilor lor, urmează să se listeze pe platforma de finanţare Rōnin, prin care are ca ţintă să atragă 150.000 euro, la o evaluare de 2 mil. euro, arată un comunicat transmis de reprezentanţii Rōnin.

„Suntem foarte încântaţi că ne vom lista pe platforma de finanţare Rōnin, deoarece avem nevoie de această investiţie pentru dezvoltarea companiei. Misiunea noastră este să facem mai simplu şi mai transparent procesul de achiziţie a unei maşini, ajutând clienţii să găsească cea mai bună ofertă. Astfel, noi negociem pentru ei cu dealerii din toată ţara, în acelaşi timp ajutându-i pe aceştia să economisească 90% din timpul şi energia pe care le investesc în realizarea unei vânzări”, a spus Pincu Ionescu, CEO în cadrul AutoVantage.

Astfel, Rōnin, platforma de investiţii care sprijină antreprenorii din diverse domenii să îşi finanţeze ideile de afaceri, anunţă că AutoVantage se va lista pe weronin.com, investitorii interesaţi având opţiunea de a se înregistra pentru a obţine acces prioritar exclusiv timp de 48 de ore pentru a investi în companie. Rōnin îşi propune să faciliteze legătura între antreprenori şi investitorii de retail şi să permită oricui să devină investitor în AutoVantage sau în orice alt proiect listat pe platforma de finanţare, cu o contribuţie minimă de 100 euro.

„Ne bucurăm că  AutoVantage este următoarea campanie listată pe platforma Rōnin. Credem că produsul lor are un mare potenţial pentru piaţa românească, europeană şi chiar mondială. Oricine doreşte să facă parte din succesul lor se poate alătura acum pentru a sprijini echipa AutoVantage în accelerarea planurilor de dezvoltare”, a spus Bogdan Almaşi, CEO-ul Rōnin.

Până în prezent, StockBinder, startup-ul listat pe Rōnin, a atins deja ţinta minimă de investiţie de 300.000 de euro, campania fiind deschisă pentru încă şase zile pentru oricine este interesat să investească în proiect până la targetul maxim de 500.000 euro. StockBinder facilitează integrarea rapidă între magazinele online, furnizori şi producători şi ţinteşte această nouă finanţare pentru automatizarea completa a procesului şi pentru a iniţia extinderea internaţională a companiei.

De asemenea, Softlead, prima companie listată pe Rōnin, care a dezvoltat un marketplace care ajută companiile să aleagă soluţia software potrivită pe baza ADN-ului digital, şi-a încheiat recent campania de crowdfunding pe Rōnin la peste 200.000 de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO