Business Hi-Tech

Avocaţii de la bpv Grigorescu Ştefănică au asistat compania locală de software şi infrastructură Incrys în preluarea USOURCE, firmă de servicii IT din Cluj

Avocaţii de la bpv Grigorescu Ştefănică au asistat...

Autor: Cristina Bellu

21.02.2023, 11:40 248

Casa de avocatură bpv Grigorescu Ştefănică a acordat consultanţă juridică companiei de software şi infrastructură INCRYS în achiziţia companiei de servicii IT USOURCE din Cluj-Napoca.

Societatea a oferit asistenţă juridică completă în toate etapele tranzacţiei, inclusiv due diligence, redactarea, negocierea şi semnarea documentelor tranzacţiei.

Echipa bpv Grigorescu Ştefănică a fost condusă de Iulia Dragomir (Tranzacţii Corporative) şi i-a inclus pe Laura Popa (Avocat Colaborator Senior), Ana Maria Rotariu (avocat colaborator) şi pe alţi membri ai echipei pentru domeniile relevante de due diligence şi consultanţă în tranzacţie.

Compania Incrys, cu sediul la Bucureşti, a fost fondată în anul 2000, iar în 2021, ultimul an pentru care există date publice, societatea a raportat afaceri de peste 42,8 mil. lei, în creştere uşoară, de până în 1%, faţă de anul precedent.

Firma USOURCE a fost fondată în 2015 de către antreprenorii Adrian Sătmărel şi Cătălin Ştef. Compania are ca principal domeniu de activitate oferirea de servicii digitale pentru clienţi din Statele Unite ale Americii.

USOURCE a raportat afaceri de peste 10,9 mil. lei la finalul anului 2021 – ultimul pentru care există date publice -, în scădere cu peste 28% comparativ cu anul precedent.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO