Business Hi-Tech

Ciprian Condur, managing partner, System Innovation România, cu afaceri de 1,8 mil. euro în 2021: Lucrurile se mişcă rapid şi impredictibil. Ne-am propus o creştere de 20% a businessului, în paralel cu investiţii în produse şi direcţii noi. Compania are în plan să ajungă la 30 de IT-işti până la finalul anului în curs

Ciprian Condur, managing partner, System Innovation România: „Ne propunem ca anul acesta să creştem echipa cu încă trei - patru colegi noi.”

Ciprian Condur, managing partner, System Innovation România: „Ne propunem ca anul acesta să creştem echipa cu încă trei - patru colegi noi.”

Autor: Alexandra Cepăreanu

17.02.2022, 19:30 167

În birourile din Bucureşti şi Cluj ale System Innovation România lucrează în prezent 26 de specialişti.

Integratorul de soluţii software de business System Innovation România, cu birouri în Bucureşti şi Cluj-Napoca, vizează afaceri de peste 2 milioane de euro la finalul anului 2022, în creştere cu 20% comparativ cu anul trecut, când compania a raportat afaceri de 1,8 mil. de euro - înregistrând un plus de 40% faţă de 2019.

„Lucrurile se mişcă rapid şi impredictibil. Pentru anul în curs ne-am propus o creştere de 20% a cifrei de afaceri, în paralel cu investiţii în câteva produse şi direcţii noi”, a spus pentru ZF, Ciprian Condur, managing partner în cadrul System Innovation România. El a explicat că adopţia accelerată a muncii de la distanţă, în urma contextului generat de pandemie, şi lipsa de predictibilitate pe termen scurt au determinat în rândul companiilor o nevoie suplimentară de digitalizare şi automatizare a proceselor, de utilizare a soluţiilor în cloud - care sunt mai puţin dependente de intrastructura IT din sedii - sau a soluţiilor de comerţ online, care au compensat perioadele de restricţii impuse în mediul offline.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO