Business Hi-Tech

Clienţii UPC pot urmări 70 de posturi TV de pe dispozitivele mobile prin aplicaţia Horizon Go

Clienţii UPC pot urmări 70 de posturi TV de pe...

Autor: Ioana Nita

01.06.2015, 00:01 800

UPC România, al doilea jucător de pe piaţa locală de cablu TV, a extins grila de canale TV care por fi urmărite prin intermediul aplicaţiei mobile Horizon Go cu 15 noi posturi. Astfel, clienţii UPC au la dispoziţie în total 70 de canale TV pe care le pot urmări de pe smartphone, tabletă sau laptop.

Noile posturi TV disponibile în aplicaţia Horizon Go sunt HBO, HBO Comedy, Cinemax, TVR News, Nickelodeon, Nick Jr., VH 1, România TV, TVR 2, TVR 3, France 24, Bloomberg, Naţional TV, Naţional 24 Plus şi Favorit.

Aplicaţia Horizon Go, lansată la sfârşitul anului trecut, le permite clienţilor UPC să urmărească conţinut TV şi de pe dispozitivele mobile, numărul de canale disponibile variind în funcţie de tipul abonamentului deţinut.

În decurs de 4 luni, peste 10% din baza de clienţi de televiziune digitală a UPC au descărcat aplicaţia Horizon Go. Anul trecut UPC avea în  total 854.000 de abonamente pentru cablu TV, dintre care 548.400 pentru servicii digitale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO