Business Hi-Tech

Cofondatorul Ciel preia conducerea filialei din Romania

15.02.2008, 21:44 140

Pierre-Yves Morlet, cofondator si director executiv al furnizorului de aplicatii de gestiune Ciel Global, a preluat conducerea operatiunilor din Romania ale companiei.
"Am considerat ca, avand in vedere oportunitatile oferite de piata, este cel mai bine ca eu sa ma ocup de operatiunile din Romania. Astfel, vom putea exploata toate resursele pe care le avem la indemana", a declarat pentru ZF Pierre-Yves Morlet.
Schimbarea de management are loc dupa ce Dan Damian, fostul manager general al Ciel Romania, a parasit compania. Morlet spune ca nu s-a pus problema concedierii lui Damian, insa a evitat sa explice in detaliu contextul in care acesta a plecat de la Ciel. "Realizarile domnului Damian au fost unele foarte importante pentru strategia noastra, dar am considerat ca este cel mai bine sa preiau eu conducerea operatiunilor", a subliniat Morlet.
Ciel Romania are in prezent peste 20.000 de clienti si, potrivit estimarilor oficialilor sai, urma sa inregistreze in 2007 afaceri de aproximativ 1,5 mil. euro, in crestere cu pana la 50% fata de 2006. Compania ofera solutii de software financiar-contabile si de salarii atat pentru companiile din mediu privat, cat si pentru institutiile publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO