Business Hi-Tech

Compania de securitate cibernetică SafeTech Innovations a înfiinţat o filială în Abu Dhabi, la care deţine 49% din acţiuni

Compania de securitate cibernetică SafeTech Innovations...

Autor: Tibi Oprea

20.12.2022, 16:04 221

Compania de securitate cibernetică SafeTech Innovations (simbol bursier SAFE) a anunţat marţi la Bursa de Valori Bucureşti că a înfiinţat o filială în Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, companie care se numeşte Safetech Cybersecurity Limited Cyber Risk Management Services LLC.

Compania deţine 49% din capitalul social al filialei nou înfiinţate, pachetul de 51% din acţiuni fiind deţinut de GreenGate Co. General Trading and Commercial Agencies – Sole Proprietorship LLC.

„Deschiderea noii companii în Abu Dhabi reprezintă o continuare a expansiunii internaţionale a companiei, după înfiinţarea unei filiale în Marea Britanie şi iniţierea demersurilor necesare pentru înfiinţarea unei alte subsidiare în Statele Unite ale Americii”, notează SafeTech în raportul de la bursă.

În perioada următoare, entitatea din Abu Dhabi va fi condusă de manageri locali, reprezentanţi ai GreenGate Co. General Trading and Commercial Agencies - Sole Proprietorship LLC, acţionar al filialei, SafeTech Innovations detaşând o persoană în cadrul filialei, care va deţine funcţia de Executive Director Foreign Affairs and Relations.

SafeTech Innovations este deţinută în proporţie de 36,76% de Victor Gânsac, CEO, respectiv în proporţie de 36,74% de Paul Rusu. Acţiunile SAFE se tranzacţionează în scădere cu 5,3% de la începutul anului, pe fondul unor tranzacţii de 28,7 mil. lei, arată datele BVB.

Compania a încheiat primele nouă luni din 2022 cu venituri totale din exploatare de 28,3 milioane de lei, în creştere cu 49% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi un profit net de 5,3 milioane de lei, echivalentul unei majorări de 134% de la an la an, conform datelor din raportul financiar trimestrial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO