Business Hi-Tech

Cosmorom, optiunile pentru vor fi analizate in februarie

02.02.2004, 00:00 14

Consiliul de administratie al RomTelecom va madata conducerea companiei sa angajeze o banca de investitii pentru a analiza scrisorile de interes si propunerile primite de Ministerul Comunicatiilor cu privire la operatorul Cosmorom, a declarat Dan Pazara, directorul de comunicare.
La jumatatea lunii decembrie a anului 2003, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, a declarat ca mai multi operatori "cunoscuti" de telecomunicatii sint interesati sa preia Cosmorom.
Operatorul de telefonie mobila Cosmorom, controlat de RomTelecom, a raportat, la sfirsitul trimestrului al treilea din 2003, venituri operationale in suma 2,3 milioane euro, in vreme ce pierderile sale s-au ridicat la 7,4 milioane de euro.
Grupul elen OTE a devenit actionarul majoritar al RomTelecom la sfirsitul lunii ianuarie a anului trecut, controlind in prezent 54,01% din actiunile operatorului de telecomunicatii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO