Business Hi-Tech

Cum arată sistemul "Big Brother" de pe stadionul Cluj Arena - GALERIE FOTO

Cum arată sistemul "Big Brother" de pe stadionul Cluj Arena

Cluj Arena

Autor: Claudiu Ilioiu

11.06.2012, 20:22 1930

Stadionul Cluj Arena beneficiază de unul dintre cele mai moderne sisteme de supraveghere video din ţară, implementat de Starnet Consulting din Cluj, partenerde ELKOTech România, companie membră a grupului ELKO şi distribuitor exclusiv Axis în România, potrivit unui comunicat al companiei.

"Sistemul modern de supraveghere video este unul dintre elementele care asigură calificarea Cluj Arena printre stadioanele de «elită» conform normelor UEFA. Cu o zonă securizată şi posibilitatea de a identifica orice incident, stadionul poate să găzduiască evenimente sportive de mare importanţă, concerte sau alte tipuri de manifestări", a declarat Radu Ratiu, director al Cluj Arena.

Sistemul implementat a fost unul de supraveghere video digitală compus dintr-o reţea de 102 camere video IP Axis pentru monitorizarea accesului pe stadion, dintre care 10 camere PTZ Axis sunt utilizate pentru a supraveghea spaţiul dedicat suporterilor. Acest sistem de supraveghere include de asemenea şi două zone de monitorizare şi o platformă software de management video Aimetis.

Sistemul de la Cluj Arena este format din 102 camere video IP alimentate în standard PoE, dintre care 10 camere video cu opţiuni de urmărire automată Axis megapixel HDTV PTZ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO