ZF DIGITAL '17

Daniel Mateescu, keez.ro: “Nu vom scădea salariul net pentru a ne păstra angajaţii”

14 nov 2017 Autor: Simona Tatu

Salariile nete nu vor scădea pentru a ne păstra angajaţii, această decizie va avea un impact mai mic decât să pierdem 10% din angajaţi, a declarat Daniel Mateescu, CEO al keez.ro, prezent în cdrul conferinţei ZF Digital ’17.

În ceea ce priveşte calitatea resursei umane din domeniul IT, acesta spune că tinerii merg spre domenii precum automatică pentru că sunt împinşi de părinţi.

“Ar trebui să ne uităm şi la calitatea resursei umane care iese din facultate, acum tinerii care se duc la automatică sunt împinşi de părinţi pentru că se caştigă bine. Sunt 100.000 de angajaiţi în domeniu, însă generaţia care vine este de o calitate mai mică. Sistemul acceptă copii care nu au talent în domeniul acesta”, a explicat Daniel Mateescu.

Ce a mai declarat Daniel Mateescu:

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
angajati
, pastrare
, refuz
, scadere
, salariu
, calitate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide