Business Hi-Tech

Dezvoltatorul de soft mindit.io mizează pe afaceri de 45 mil. lei în 2021, plus 40%

Lucia Stoicescu, co-CEO mindit.io

Lucia Stoicescu, co-CEO mindit.io

Autor: Adrian Seceleanu

21.12.2021, 00:00 55

mindit.io, companie românească specializată în dezvoltarea de software, va încheia anul 2021 cu o cifră de afaceri de aprox. 45 mil. lei, în creştere cu 40% faţă de 2020. Lansată pe piaţă în urmă cu şase ani, mindit.io oferă servicii complexe de dezvoltare software către companii Enterprise, dar şi startup-uri care îşi propun obţinerea unui avantaj competitiv prin utilizarea tehnologiei de top. „Ultimii doi ani au însemnat pentru noi evoluţie, pe lângă incertitudinea evidentă de care ne-am lovit cu toţii. Majoritatea clienţilor noştri au considerat că proiectele dezvoltate împreună sunt strategice pentru businessul lor şi au continuat să investească, iar noi am fost alături de oamenii din echipă cu reacţii rapide faţă de nevoile lor în schimbare.

Astfel am reuşit să obţinem rezultate remarcabile şi vizăm, în continuare, o creştere exponenţială, preponderent pe pieţele externe”, a declarat Lucia Stoicescu, co-CEO mindit.io. În prezent, echipa mindit.io este formată din peste 180 de specialişti software. Pentru următoarea perioadă, compania are în plan susţinerea ritmului accelerat de dezvoltare şi creşterea echipei într-un mod sustenabil, care să permită păstrarea culturii organizaţionale. Astfel, mindit vizează deschiderea a două noi birouri, în Sibiu şi Iaşi, care să completeze harta prezenţei naţionale a echipei mindit.io şi intenţionează să-şi extindă echipa din Cluj. Circa 90% din activitatea companiei este reprezentată de servicii realizate către pieţele externe, printre care Elveţia, Germania, Franţa şi SUA, iar principalele industrii în care activează clienţii mindit.io sunt: retail, fintech & wealth management, healthcare, banking, foodtech.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO