Business Hi-Tech

Dragoş Chivu, Vodafone România: România încă cercetează piaţa aplicaţiilor

Dragoş Chivu, Director Data Marketing, Vodafone România: România încă cercetează piaţa aplicaţiilor

Autor: Claudiu Ilioiu, Adrian Dumitrache - Mediafax

24.04.2012, 11:22 412

"Există în această piaţă de consumatori de aplicaţii diverse grade de educaţie. Noi suntem la nivelul "Discovery", deocamdată cercetăm această piaţa a aplicaţiilor", a declarat Director Data Marketing al Vodafone România în cadrul evenimentului ZF Mobilio-Apps & Business Forum, un eveniment care are drept temă centrală evoluţia pieţei locale de aplicaţii pe mobil şi modalităţile prin care dezvoltatorii locali pot profita de oportunităţile create de explozia vânzărilor de mobile inteligente.

Potrivit lui Chivu în timp ce vânzările de terminale smartphone cresc ,atât în România cât şi la nivel global, consumul de aplicaţii a înregistrat o creştere importantă.

Piaţa de aplicatii are nevoie în primul rând de educare, o zonă importantă în privinţa companiei Vodafone. "Degeaba există o aplicaţie dacă clientul nu o întelege, nu ştie sau nu poate să o utilizeze".

Vodafone va sprijini în continuare dezvoltatorii de aplicaţii. "Nu ne vom opri aici". Noi încercam să înţelegem ce plan de afaceri are fiecare dezvoltator care vine cu o idee şi după aceea construim împreună un business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO