Business Hi-Tech

După Brăila, Orange a extins reţeaua 5G/5G+ în Galaţi, astfel că serviciul devine disponibil în 38 de oraşe din ţară

După Brăila, Orange a extins reţeaua 5G/5G+ în...

Autor: Alexandra Cepăreanu

15.09.2023, 15:04 187

Orange România, liderul pieţei locale de telecom, a extins reţeaua sa 5G/5G+ şi în Galaţi, conform unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Astfel, odată cu adăugarea oraşului Galaţi pe harta zonelor cu acoperire 5G, reţeaua Orange 5G/5G+ devine disponibilă în 38 de oraşe de pe întreg teritoriul ţării - Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Brăila, Bucureşti, Craiova, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timişoara şi Târgu Mureş, dar şi în localităţi din judeţul Ilfov, staţiuni montane şi estivale.

„Orange continuă extinderea reţelei sale 5G/5G+ la nivel naţional şi, începând de astăzi, oferă locuitorilor, autorităţilor publice şi companiilor din Galaţi acces la vitezele ultrarapide ale reţelei 5G+ (...). În plus, clienţii din Galaţi beneficiază de discounturi speciale de 100 euro în loc de 40 euro, pentru achiziţia unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Fun 11, Smart Plus 15, Smart Plus 20 şi Smart Plus 25 din această perioadă vin cu reduceri de 20% pe toată perioada contractuală”, potrivit reprezentanţilor companiei.

De asemenea, numărul oraşelor care beneficiază de acoperire 5G în proportie de 100% a crescut constant, acestea fiind: Arad, Baia Mare, Bucureşti, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş, au transmis reprezentanţii Orange.

„(...) Performanţa reţelelor Orange a fost recent reconfirmată de către ANCOM, care în baza măsurătorilor făcute de utilizatori români prin Netograf.ro, a stabilit că utilizatorii Orange România au avut, în ultimii şase ani, cele mai mari viteze medii din România, atât pentru internetul fix, cât şi pentru cel mobil.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO