Business Hi-Tech

E-Boda a lansat tableta Revo R85 cu procesor Quad Core de 1,6 Ghz

E-Boda

E-Boda

Autor: Ioana Nita

18.11.2013, 17:46 336

Compania românească E-Boda Distri­bution, care comercializează produse electronice cu brandul E-Boda, a lansat tableta Revo R85 cu ecran IPS de 7,85 inchi şi procesor Quad Core de 1,6 Ghz la preţul de aproximativ 750 lei.

“Am început reînnoirea gamei de tablete E-Boda cu modelele de 7 inci şi 7.85 inci. Ne-am propus să oferim utilizatorilor români aceleaşi standarde tehnologice pe care le oferă marile branduri, la un preţ accesibil tuturor,” a declarat Alexandru Drăgoiu, director general al E-Boda. Reprezentanţii companiei susţin că tableta Revo R85 este cel mai performant model din portofoliul lor.

Modelul Revo R85 are procesor graphic Quad Core, memorie RAM de 1GB, capacitate de stocare de 16 GB, extensibilă cu până la 32 GB şi o baterie care asigură o autonomie de până la 7h de utilizare continuă. Noua tabletă E-Boda dispune de conectivitate wi-fi sau 3G şi rulează cu sistemul de operare Android de la Google. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO