Business Hi-Tech

eMAG deschide un nou front de luptă: Freshful, un supermarket online cu livrare rapidă a produselor alimentare proaspete în Bucureşti

eMAG deschide un nou front de luptă: Freshful, un supermarket online cu livrare rapidă a produselor alimentare proaspete în Bucureşti

Autor: Ştefan Stan

21.10.2021, 13:51 8121

eMAG lansează joi Freshful by eMAG, noul hipermarket online cu livrare rapidă a produselor alimentare proaspete, după o investiţie de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operaţiuni şi un depozit propriu frigorific.

Serviciul va fi disponibil în Bucureşti şi mare parte din Ilfov, prin site-ul Freshful.ro sau direct din aplicaţia de mobil iOS şi, în curând, Android.

În hipermarket-ul online Freshful este disponibilă o varietate de peste 18.000 produse de calitate şi cu prospeţime garantată  (fructe, legume, carne, lactate, mezeluri, produse congelate, băuturi, articole de uz casnic pentru nevoile zilnice).

În premieră, clienţii vor putea cumpăra inclusiv pâine proaspăt scoasă din cuptor - cu maia şi ingrediente 100% româneşti. De asemenea, Freshful îşi propune sa strângă într-un singur loc mii de produse proaspete de la producători locali şi fermieri români, alături de o selecţie importantă de articole BIO şi ECO.

Noua platformă va fi condusă pentru eMAG de Andrei Popescu, care anterior a fost Director Comercial şi mai apoi Country Manager pentru eMAG Bulgaria. 

 
AFACERI DE LA ZERO