Business Hi-Tech

eMAG lansează Drinks & Coffee Shop, un concept shop-in-shop online de băuturi, vinuri şi cafea, cu peste 21.000 de produse. „Accesul simplu la o gamă mult mai variată de produse şi livrarea a doua zi au făcut ca numărul de comenzi plasate de clienţii eMAG să crească accelerat în 2023”

Iulia Bulumete, demand & CX director eMAG

Iulia Bulumete, demand & CX director eMAG

Autor: Alexandra Cepăreanu

02.10.2023, 14:02 242

Retailerul online eMAG anunţă lansarea Drinks & Coffee Shop, un concept shop-in-shop online de băuturi, vinuri şi cafea, cu peste 21.000 de produse disponibile imediat din oferta eMAG şi a peste 700 de selleri din Marketplace, au transmis reprezentanţii companiei. De asemenea, magazinul oferă şi pahare, căni şi accesorii, precum şi pachete promoţionale.

„După Dermato Shop, venim în sprijinul clienţilor noştri cu un nou spaţiu menit să le simplifice experienţa de cumpărare, aliniat celor mai noi tendinţe din comerţul online: Drinks & Coffee Shop, unde să găsească rapid, în câteva secunde, băuturile şi cafeaua preferate şi ofertele pe care le au la dispoziţie pentru aceste categorii. Pe lângă cea mai bogată ofertă din România, clienţii beneficiază de livrare a doua zi pentru mai mult de jumătate dintre băuturi, iar pentru clienţii Genius este gratuită,” a spus Iulia Bulumete, demand & CX director eMAG - unul dintre principalii jucători de pe piaţa de retail online din regiune, cu o prezenţă puternică şi în Ungaria şi Bulgaria.

Ea a adăugat că accesul simplu la o gamă mult mai variată de produse şi opţiunea de livrare a doua zi au făcut ca numărul de comenzi plasate de clienţii eMAG să crească accelerat în 2023.

„Aceştia au ales atât branduri internaţionale consacrate, cât şi produse de origine locală, cele mai căutate fiind vinul, băuturile spirtoase şi cafeaua.”

Astfel, în ceea ce priveşte băuturile, pe Drinks & Coffee Shop cumpărătorii vor putea alege dintre cele peste 500 de branduri disponibile, cele mai căutate fiind Purcari, Jack Daniel's, Corona, Cramele Recaş, Bumbu, Whitley Neill, Glenfiddich, Sheridan's, Captain Morgan, Johnnie Walker şi Domeniile Davidescu. În ceea ce priveşte cafeaua, secţiunea cuprinde peste 100 de branduri, cele mai comandate fiind Lavazza, Tassimo, Julius Meinl, Nescafé Dolce Gusto, Jacobs, Illy, Tchibo, Tchibo Cafissimo, L'OR, Dallmayr şi Davidoff.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO