Business Hi-Tech

eMAG şi-a recrutat director de tehnologie de la Deloitte pentru supermarketul online Freshful. Bogdan Popescu era liderul unei echipe de peste 250 de ingineri la Deloitte

Bogdan Popescu

Bogdan Popescu

Autor: Adrian Seceleanu

02.10.2023, 20:55 3948

Grupul eMAG, unul dintre cei mai mari retaileri online din regiune, şi-a recrutat director de tehnologie pentru supermarketul online Freshful de la centrul de tehnologie din România al companiei de audit Deloitte.

Bogdan Popescu, care a preluat din această săptămână noul rol de la Freshful, a lucrat în ultimii aproape şase de ani de zile pentru centrul de tehnologie al Deloitte din România, cea mai recentă poziţie ocupată fiind aceea de Engineering Director & Practice Lead.
Conform datelor publicate de Popescu pe reţeaua LinkedIn, el conducea la Deloitte o echipă de câteva sute de oameni. „În calitate de director de inginerie conduc o echipă de peste 250 de ingineri cloud (AWS, GCP, Azure), ingineri Java, ingineri QA şi specialişti în îmbunătăţirea performanţei, distribuiţi în două locaţii - Bucureşti şi Iaşi.”
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO