Business Hi-Tech

Entersoft România a semnat un parteneriat cu Soft Net Consulting pentru a se extinde în zona de vest

Cristi Cozic, country manager al Entersoft România. Foto: Răzvan Lupică

Cristi Cozic, country manager al Entersoft România. Foto: Răzvan Lupică

Autor: Ioana Nita

01.07.2014, 00:00 566

Entersoft România, furnizor de soluţii software de business, a încheiat un parteneriat cu firma timişoreană Soft Net Consulting pentru a putea vinde şi implementa întreg portofoliul de soluţii şi servicii - ERP, CRM, Retail, Mobile SFA, eCommerce şi Business Intelligence şi în zona de vest a ţării. 

„Soft Net Consulting are atât o bună înţelegere a economiei din vestul ţării, cât şi o echipă cu experienţă în livrarea soluţiilor de business“, a precizat Cristi Cozic, country manager al Entersoft România, subsidiara locală a grupului Entersoft, care este prezent şi în Grecia, Bulgaria, Cipru, Serbia şi Arabia Saudită.

La nivel regional, Entersoft are o reţea de peste 80 de parteneri. Semnarea parteneriatului cu Entersoft România presupune pentru Soft Net Consulting alocarea unei echipe dedicate de consultanţi, certificarea acestora pe soluţiile Entersoft, precum şi derularea unor campanii locale de vânzări. Anul trecut, Entersoft România a avut o cifră de afaceri de 630.000 de euro, în creştere cu 80% faţă de 2012.

Printre clienţii companiei se numără JTI, Litera, elefant.ro, Mobifin, Heveco (construcţii, proiectare), Eolevest (energie), Leida (distribuţie), Grupul Editorial Corint (carte), Bardi Auto (distribuţie piese auto), MAP (agricultură, echipamente), Best Distribution şi CaliVita, Stera Industry (distribuţie).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO