Business Hi-Tech

Erată: Înainte de tranzacţia cu Innova Capital, compania Netopia Payments SRL era deţinută integral de Antonio Eram

Antonio Eram

Antonio Eram

Autor: Adrian Seceleanu

27.05.2023, 15:03 919

Unicul acţionar al companiei Netopia Payments SRL, companie cu afaceri de 11,6 mil. lei în 2021, înainte de tranzacţia cu fondul Innova Capital, era antreprenorul Antonio Eram.

ZF a scris în ediţia tipărită de vineri, 26 mai, în articolul cu titlul „Antonio Eram şi Felix Crişan au cedat după 20 de ani controlul grupului Netopia, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de plăţi online şi prin SMS”, că acţionarii companiei Netopia Payments SRL înainte de tranzacţie erau Antonio Eram, Felix Crişan şi Ion Nagy - informaţie care este greşită. În realitate cei trei antreprenori au fost acţionari cu cotele de participare menţionate în articol într-o altă companie, E-Books Network SRL, care a fost radiată în urmă cu mai mulţi ani. Antonio Eram este acţionar în 14 companii, dintre care două au fost radiate, eroarea de preluare a datelor având loc în contextul unei analize a deţinerilor lui Antonio Eram.

În ceea ce priveşte compania Netopia Financial Services SRL, unicul acţionar al companiei este compania Netopia Holding SRL. La rândul său acţionarii Netopia Holding SRL sunt: compania Netopia Equity (40%), compania Netopia Ventures (25%) şi Antonio Eram (21%) şi Felix Crişan (14%).
Acţionarii Netopia Ventures sunt Antonio Eram şi Felix Crişan, fiecare cu câte 50% dintre acţiuni.
Acţionarii Netopia Equity sunt Antonio Eram cu 68,31% din acţiuni şi Felix Crişan cu 31,68% din acţiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO