Business Hi-Tech

Euroweb: Am putea face o achiziţie în acest an

Euroweb: Am putea face o achiziţie în acest an

Autor: Adrian Seceleanu

21.05.2015, 00:00 418

Euroweb, un furnizor de servicii de comunicaţii pentru mediul de business, cu afaceri de 42 mil. lei în 2013, are în plan să facă achiziţii pe piaţa locală, pentru a-şi extinde portofoliul de soluţii. „Suntem interesaţi anul acesta şi de o creştere anorganică pentru îmbunătăţirea portofoliului de produse şi servicii. De asemenea, în perioada următoare ne vom axa pe servicii de cloud, pe produse de tip data-center şi pe soluţii de securitate a datelor”, a declarat Nazmi Çaglar Bölük, CEO al Euroweb România. Compania va investi în acest an peste 10% din încasări, a adăugat el.

„Vom investi anul acesta aproximativ 10% - 12% din valoarea veniturilor. Începând cu acest an, vom lansa produse şi servicii noi care vor completa oferta noastră. Ne propunem să abordăm şi sectorul IT, prin lansarea de servicii de securitate a datelor. Vedem un potenţial foarte mare de creştere în segmentul companiilor medii şi mari, care au nevoie de soluţii tot mai complexe şi de un partener stabil şi de încredere”. Euroweb are în prezent 80 de angajaţi şi dispune de centre operaţionale în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi, care deservesc peste 1.000 de clienţi. Din 2010 acţionarul principal al Euroweb este grupul Turk Telekom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO