Business Hi-Tech

Evolio “marchează” piaţa de peste Prut

Evolio “atacă” piaţa din Republica Moldova

Foto: Silviu Matei

Autor: Claudiu Ilioiu

08.11.2011, 15:41 656

Evolio, unul dintre jucătorii industriei IT&C din România, a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă la Chişinău, gama de produse Evolio: Tablete PC, E-readere, navigatorare GPS şi produse de telefonie fixă.

Tabletele şi telefoanele fixe Evolio, se vor comercializa de la 15 noiembrie în reţelele majore de retail specializat din Republica Moldova, iar produsele de navigaţie GPS şi E-readerul Evobook vor fi pe piaţă începând cu luna ianuarie.

"Retailerii din Republica Moldova, ne-au cerut în mod expres tablete şi readere cu acces on-line la ebook-uri, agregatoare de ştiri şi în general orice conţinut în limba română" a declarat Liviu Nistoran, presedintele Evolio.

Evolio îşi propune pentru Republica Moldova o cotă de piaţă de 30% pe segmentul tabletelor şi de 40% pe segmentul navigatoarelor GPS.

Compania Romanian Software Distributor, cu sediul în Chişinău, va asigura distribuţia si service-ul produselor Evolio peste Prut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO