Business Hi-Tech

Exclusivitate ZF. Interviu cu James Park, CEO şi cofondator, Fitbit şi Majd Bakar - vicepreşedinte pentru inginerie al Google. Centrul Fitbit din Bucureşti a ajuns la 350 de oameni, şi va creşte cu peste 10% şi în acest an

Exclusivitate ZF. Interviu cu James Park, CEO şi...

Autor: Adrian Seceleanu

08.07.2022, 09:00 93

Majd Bakar: Oamenii din acest birou sunt implicaţi în fiecare aspect al activităţii noastre în Fitbit. James Park: este o creştere incredibilă în Bucureşti, iar echipa de aici a lucrat la multe părţi esenţiale ale tehnologiei şi ale produselor noastre.

Fitbit, unul dintre cei mai mari producători globali de ceasuri inteligente şi gadgeturi purtabile, care a devenit anul trecut parte a gigantului american Google, a ajuns la o echipă de 350 de oameni la centrul din Bucureşti, şi are în plan să continue recrutările cu alte câteva zeci de persoane în acest an, în contextul în care biroul a devenit unul cheie pentru businessul companiei, au spus într-un interviu exclusiv cu ZF, care a avut loc recent în Bucureşti, James Park, CEO şi cofondator, Fitbit şi Majd Bakar - vicepreşedinte pentru inginerie al Google.

„Am crescut deja echipa substanţial. Este o creştere de două cifre (peste 10% - n. red.) şi plănuim să continuăm să facem asta. Nu, nu sunt pregătit să împărtăşesc un număr exact de recrutări, dar cu siguranţă vedem o creştere de peste 10% pentru echipă“, a declarat Majd Bakar - vicepreşedinte pentru inginerie al Google.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO