Business Hi-Tech

Fashion Days – cel mai mare retailer online de modă din România: În primele trei ore de la începerea Black Friday s-au plasat circa 65.000 de comenzi pentru peste 160.000 de produse. Peste 90% din comenzi au fost făcute din aplicaţia de mobil

Fashion Days – cel mai mare retailer online de modă...

Autor: Ioana Niţă

06.11.2023, 15:31 146

Fashion Days, cel mai mare retailer online de modă din România, a înregistrat în primele trei ore de la începerea evenimentului de shopping Black Friday azi de dimineaţă de la ora 7 aproximativ 65.000 de comenzi pentru peste 160.000 de produse. Peste 90% din vânzările înregistrate în primele ore de la startul ediţiei Black Friday de anul acesta au fost realizate din aplicaţia de mobil Fashion Days, iar o bună din comenzile plasate la debutul evenimentului de shopping vor pleca astăzi din depozitul retailerului, peste 67% din colete urmând a fi livrate prin intermediul reţelei de easybox-uri de la nivel naţional. Topul oraşelor din care s-au plasat cele mai multe comenzi sunt Bucureşti şi Ilfov, Constanţa, Cluj-Napoca, Timişoara şi Braşov.

Cele mai vândute branduri din primele ore pe fashiondays.ro şi în aplicaţia de mobil dedicată sunt UGG, Guess, Karl Lagerfeld, Tommy Hifiger, Puma, Nike, Hugo, Geox, iar categoriile de produse cu cel mai mare interes au fost “cizme pentru femei”, “geci şi veste de sezon”, “genţi şi accesorii”, şi “pantofi sport”, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.

Mai exact, în primele ore ale ediţiei Black Friday 2023 s-au comandat aprox. 10.400 de ghete din piele nabuc UGG, circa 2.600 de pantofi sport Puma, 1.600 de pantofi sport Nike, peste 1.100 de genţi Guess, 1.600 de tricouri Tommy Hilfiger, 1.000 de treninguri Adidas sportswear, aprox. 1.500 de pantofi sport Kagerfeld şi circa 1.600 de bucăţi de încălţăminte pentru copii Geox.

Din totalul comenzilor din primele ore, jumătate au fost plasate de clienţii Genius, care beneficiază şi de o extra reducere de 10% la o selecţie de produse şi în ediţia de Black Friday de anul acesta, plus transport gratuit în easybox. Top trei branduri preferate de clienţii Genius au fost UGG, Puma şi Tommy Hilfiger.

Aproape 10% din valoarea comenzilor a fost plasată folosind serviciul Dressing Room, cu plata în patru rate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO