Business Hi-Tech

Fintech-ul myPOS a deschis un magazin propriu la Bucureşti

Laura Pup, country manager, myPOS România

Laura Pup, country manager, myPOS România

Autor: Ioana Nita

30.06.2022, 00:00 461

Start-up-ul fintech european myPOS, care le oferă comercianţilor soluţii de plată pentru toate canalele de vânzare, a anunţat deschiderea unui magazin propriu pe plan local. Magazinul din Bucureşti se alătură locaţii myPOS din Europa, cum ar fi cele din Amsterdam, Anvers, Milano, Paris, Roma, Lisabona, Londra şi Viena. Iniţial, compania şi-a început activitatea în Bulgaria şi are ca scop să fie prezentă în toate marile oraşe europene.  „Ajutăm deja comercianţii din peste 30 de ţări să se dezvolte şi este timpul ca şi mai multe IMM-uri din România să beneficieze de cele mai noi instrumente de tip fintech. Acesta este motivul pentru care recent am făcut investiţii în noi spaţii şi în mai mulţi angajaţi în România“, a declarat Laura Pup, country manager myPOS România.

„Peste 4.000 de comercianţi se bazează deja pe myPOS pentru că, spre deosebire de concurenţii noştri, suntem singurul furnizor de soluţii de plată care oferă decontare instantanee a fondurilor fără costuri suplimentare.

Oferim, de asemenea, mobilitate totală prin intermediul unei cartele SIM gratuite, care vine cu fiecare terminal POS, şi prin intermediul numeroaselor noastre soluţii şi instrumente gratuite care permit comercianţilor să accepte plăţi oriunde - în magazin, online şi în deplasare. În plus, cu myPOS, comercianţii pot beneficia de consultanţă gratuită din partea personalului nostru în showroom-urile noastre”.

Fintech-ul myPOS a fost lansat în 2014 şi de atunci a conceput o gamă largă de produse şi servicii de plată. Portofoliul companiei include dispozitive POS multifuncţionale la preţuri accesibile. Cu un dispozitiv myPOS, un comerciant poate accepta toate metodele de plată - carduri cu cip, pin, magnetice şi cu bandă de la operatori mondiali precum Visa, Mastercard, JCB şi Amex, dar şi de la scheme de plată europene, printre care Bancontact şi iDEAL. Terminalele myPOS sunt echipate cu o cartelă de date gratuită, concepută exclusiv pentru aceste dispozitive, care asigură conectivitate mobilă permanent.

„myPOS îşi accelerează expansiunea cu obiectivul de a fi prezent în toate oraşele europene importante, pentru că ne propunem să fim mai aproape de comercianţii noştri. În plus, Bucureştiul este una dintre pieţele emergente pentru plăţile cu cardul din Europa, aşa că a fost o decizie firească să ne extindem prezenţa aici. De asemenea, ne străduim să oferim tuturor companiilor, indiferent de mărimea lor, şansa de a utiliza noile tehnologii şi de a rezolva rapid provocările legate de plăţi. Facem acest lucru oferind o platformă de business cu toate instrumentele necesare pentru a primi banii în câteva secunde, a gestiona fondurile cu un cont de comerciant, a urmări plăţile în deplasare cu o aplicaţie mobilă, a plăti cheltuielile companiei cu un card de afaceri gratuit şi multe altele. myPOS poate ajuta cu siguranţă afacerile din România să îşi simplifice operaţiunile zilnice şi să îşi accelereze creşterea”, a spus Maxim Kochnev, CFO myPOS.

Tot mai mulţi comercianţi aleg myPOS, iar acest lucru este confirmat de utilizarea terminalelor de plată ale companiei. În România, în primele trei luni ale acestui an, numărul de terminale utilizate a crescut cu aproape 70%. myPOS se aşteaptă ca terminalele operate de companie în ţară să depăşească în curând 5.000. Tranzacţiile pe platforma myPOS au crescut, de asemenea, cu 75% faţă de anul precedent, ajungând la 2,5 miliarde de euro.

Odată cu inaugurarea magazinului din Bucureşti şi extinderea biroului său, condus de Laura Pup, care s-a alăturat echipei la începutul anului 2022, myPOS îşi consolidează prezenţa pe piaţa locală. În magazinul MyPos situat în Grand Offices Building de pe Calea Floreasca nr. 55, Laura Pup îi invită pe comercianţi să experimenteze varietatea de soluţii de plată fără numerar şi consultanţa oferită de echipa locală de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 - 18:00, în mod gratuit.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO