Business Hi-Tech

Firma americana Catalyst vine in Romania

07.02.2003, 00:00 39

Compania americana Catalyst Semiconductor, specializata in producerea de cipuri de memorie si alte echipamente utilizate in industria IT&C, si-a deschis rerezentanta in Romania.
Catalyst Semiconductor Romania SRL isi va concentra acetivitatea pe proiectarea si testarea unor produse ale companiei, inclusiv cipuri pentru memorii. Ulterior, in Romania Catalyst ar mai putea dezvolta aplicatii si furniza servicii de suport tehnic pentru clientii firmei din Europa.
Pentru stabilirea filialei de la Bucuresti, Catalyst a inchiriat deja un spatiu de 540 metri patrati intr-o cladire de birouri din capitala iar operatiunile vor debuta chiar in aceasta luna, spun oficialii americani.
"Prin infiintarea acestei filiale dorim sa ne indeplinim obiectivele de crestere si sa ne reducem costurile de productie prin utilizarea specialistilor din diverse alte tari ale lumii", a declarat Gelu Voicu, presedintele companiei americane.
Filiala din Romania va fi condusa de Horia Profeta, spcialist cu experienta de peste 25 de ani in industria componentelor semiconductoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO