Business Hi-Tech

FlorideLux a lansat serviciul de comenzi prin aplicaţia mobilă WhatsApp

FlorideLux a lansat serviciul de comenzi prin aplicaţia...

Autor: Ioana Nita

24.06.2016, 00:00 241

Grupul FlorideLux.ro, specializat în comercializarea online a buchetelor de flori şi a aranjamentelor florale, le pune la dispoziţie utilizatorilor de smartphone-uri un serviciu prin care pot comanda flori direct din aplicaţia mobilă de mesagerie WhatsApp.

„Mobilitatea face acum parte din viaţa noastră şi a devenit un ‹‹must have›› în strategia de dezvoltare a oricărui business. Prin introducerea comenzilor prin WhatsApp ne-am adaptat noului val – mCommerce – care are o evoluţie fulminantă şi o pondere tot mai mare în afacerile retailerilor online“, a declarat Marius Dosinescu, CEO-ul  şi fondatorul FlorideLux. El estimează că introducerea opţiunii de a plasa comenzi prin intermediul WhatsApp va genera o creştere de 5% a vânzărilor. Publicul ţintă pentru noul serviciu îl reprezintă persoanele cu venituri medii şi mari, care lucrează în domenii variate şi sunt mereu în mişcare. 

„Clienţii cărora ne adresăm cu această nouă opţiune de comandă sunt persoane foarte active, care utilizează cu precădere smartphone-ul, în detrimentul desktop-ului. Pentru ei costul de comunicare nu este un aspect foarte important, ci contează foarte mult uşurinţa în utilizare şi rapiditatea. Asta ne-a determinat să găsim o soluţie prin care să le eficientizăm timpul petrecut pentru plasarea comenzilor şi am optat astfel pentru introducerea serviciului de comenzi direct prin aplicaţia de mesagerie WhatsApp”, a explicat Marius.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO