Business Hi-Tech

Francezii de la Alten o promovează pe Roxana Piciorea în rolul de Business Unit Director în cadrul subsidiarei de consultanţă în IT şi inginerie din România

Francezii de la Alten o promovează pe Roxana Piciorea...

Autor: Cristina Bellu

19.09.2022, 10:37 256

ALTEN România, subsidiara locală a grupului de origine franceză cu acelaşi nume şi una dintre cele mai importante companii de consultanţă în IT şi inginerie, anunţă numirea Roxanei Piciorea în funcţia de Business Unit Director, poziţie din care va coordona o echipa de 10 Business Manageri, parte importantă din echipa de vânzări a companiei.

Roxana Piciorea a absolvit Universitatea Politehnica Bucureşti în anul 2016, iar după terminarea studiilor a fost cooptată în echipa ALTEN, unde a ocupat poziţia de Junior Business Manager. După o perioadă 5 ani de experienţă în companie, Roxana Piciorea  a preluat conducerea întregii echipe de vânzări.

Odată cu noua numire, Roxana Piciorea va superviza o echipă de aproximativ 140 de ingineri implicaţi în proiecte atât în zona de IT, cât şi în zona de engineering.

ALTEN România are sedii în Bucureşti, Timişoara, Craiova, Piteşti şi Sibiu, iar echipa sa de specialişti se implică în proiecte de dezvoltare software, analiză de business, business intelligence (BI), project management, suport tehnic, inginerie auto sau hardware design.

La sfârşitul anului 2021, ALTEN România a raportat afaceri de peste 135 de milioane de lei, în creştere cu 13% faţă de afacerile înregistrate în 2020.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO