Business Hi-Tech

Furnizorul brazilian de servicii IT Stefanini a recrutat-o pe Natalia Chiriţescu în funcţia de Digital Solution Center Director pentru regiunea EMEA

Furnizorul brazilian de servicii IT Stefanini a...

Autor: Cristina Bellu

27.04.2023, 10:08 301

Stefanini Group, companie globală din domeniul tehnologiei care oferă soluţii de inovare şi transformare digitală, a recrutat-o pe Natalia Chiriţescu, specialist cu peste 25 de ani experienţă în sectorul IT şi telecomunicaţii, ca Digital Solution Center Director pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa).

Ea se va ocupa de gestionarea Centrului de Inovaţie Stefanini, Pre-sales şi Transition, ca parte a echipei globale de management şi va conduce Centrul de Inovaţie EMEA, format dintr-o echipă multidisciplinară care îmbină soluţiile de business, design thinking, inginerie software, inteligenţă artificială, securitate cibernetică sau analiza datelor, pentru a susţine clienţii în procesele lor de transformare digital, anunţă reprezentanţii companiei.

Potrivit acestora, Natalia Chiriţescu va coordona o echipă de 60 de oameni şi va fi in subordinea lui Farlei Kothe, CEO al Stefanini EMEA.

“Rolul de Digital Solution Center Director se concentrează pe alinierea noilor tehnologii cu obiectivele de business ale clienţilor, precum şi pe transformarea ideilor inovatoare în soluţii de business concrete”, spune Farlei Kothe, CEO al Stefanini EMEA.

Natalia Chiriţescu a lucrat timp de 16 ani la Vodafone, în funcţii de management pentru diferite departamente la nivel naţional şi global, cum ar fi Director Presales şi Transformare Strategică la Vodafone România, Director Europa de Est şi Country Director la Vodafone Global Entreprise, precum şi Director Medium & Large Entreprises în cadrul Vodafone Business.

Ea şi-a început cariera ca software developer în 1995, trecând apoi în management, dezvoltare de produs şi de business, precum şi transformare strategică, vânzări şi finanţe.

„Mereu mi-a placut să observ cum tehnologia ne poate schimba lumea. Însă astăzi ea declanşează schimbări exponenţiale, care duc atât la perturbări masive, cât şi la oportunităţi enorme. Companiile au nevoie de un partener de încredere care să valorifice puterea tehnologiei, fie că este Cloud, Inteligenţă Artificială, Big Data sau Internet of Things, pentru a rămâne competitive şi relevante pentru clienţii lor”, spune Natalia Chiriţescu, Digital Solution Center Director EMEA la Stefanini Group.

Stefanini Group este prezentă în 41 de ţări, unde oferă soluţii software precum automatizare, cloud, IoT sau User Experience pentru peste 1.000 de clienţi din diverse industrii, cum ar fi retail, auto, producţie sau finanţe.

În zona EMEA, grupul Stefanini avea aproximativ 2.700 de angajaţi la jumătatea lunii martie, dintre care în jur de 1.500 în România.

Stefanini livrează din România servicii de dezvoltare şi întreţinere de aplicaţii, securitate cibernetică, platformă M365, infrastructură cloud şi suport tehnic la distanţă. Compania recrutează pe piaţa locală oameni cu experienţă variată în tehnologie, de la juniori până la specialişti în arhitectură IT.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO