Business Hi-Tech

Furnizorul de soluţii de comerţ electronic 2Checkout şi-a extins birourile din Pipera după creşterea echipei la 340 de angajaţi, peste estimările de la începutul anului

Furnizorul de soluţii de comerţ electronic 2Checkout...

Autor: Roxana Rosu

12.12.2019, 13:31 203

Furnizorul de soluţii de comerţ electronic 2Checkout a finalizat recent extinderea birourilor din Bucureşti, în zona Pipera, după ce echipa a ajuns la 340 de angajaţi, peste nivelul estimat la începutul anului.

2Checkout (fostul Avangate) a fost înfiinţat în 2006 de antreprenorii locali Radu Georgescu şi Cristian Badea şi preluat în 2013 de fondul de investiţii american Francisco Partners.

“În ultimii ani, echipa a crescut constant cu 15-20% şi estimăm că această tendinţă va continua şi în 2020. Pentru a susţine această creştere, majorarea spaţiului de birouri a fost o decizie firească. Odată cu extinderea, am dorit să transformăm locul în care ne petrecem o mare parte din zi într-un mediu cât mai plăcut şi relaxant”, explică Mădălina Teodorescu, Vicepreşedinte HR în cadrul 2Checkout.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO