Business Hi-Tech

Gigantul Huawei lansează pe o piaţă în scădere noile vârfuri de gamă P40, care vin cu 5G şi un sistem impresionant de camere foto / video

Gigantul Huawei lansează pe o piaţă în scădere noile vârfuri de gamă P40, care vin cu 5G şi un sistem impresionant de camere foto / video

Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group

Autor: Adrian Seceleanu

27.03.2020, 01:38 454

Gigantul Huawei din China, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa globală de smartphone-uri, a prezentat joi noile sale vârfuri de gamă, seria P40, care încearcă să atragă utilizatorii cu tehnologia 5G şi un sistem foto / video impresionant.
 
Compania a anunţat mai exact lansarea modelelor Huawei P40 ProĂ, Huawei P40 Pro şi Huawei P40, vârfurile de gamă Huawei P40 Series, cărora li se alătură noul smartwatch Huawei WATCH GT2e, boxa wireless Huawei Sound X, şi totodată cel mai recent model de ochelari inteligenţi S/S '20 Huawei X GENTLE MONSTER.
Smartphone-urile includ Kirin 990 5G şi susţin tehnologiile 5G şi Wi-Fi 6 Plus de mare viteză. „Huawei P Series a însemnat întotdeauna o estetică inovatoare şi accesul la cel mai premium hardware, reprezentând tot ce e mai bun în industrie în materie de design şi tehnologie. Cu un senzor de excepţie, optică de la Leica, chipset puternic şi Huawei XD Fusion Engine, Huawei P40 Series exprimă prin excelenţă viziunea noastră şi oferă o experienţă Super Definition în orice moment al zilei, pentru a le oferi consumatorilor cea mai bună experienţă ca să-şi îndeplinească viziunea creativă", a declarat Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group.
 
Precomandă pe piaţa din România
 
Huawei P40 Pro va fi disponibil în România cu preţ recomandat de 4599 lei,  în timp ce modelul Huawei P40 are un preţ recomandat de 3799. Huawei P40 ProĂ va veni pe piaţa locală la o dată ulterioară lansării. Smartphone-urile Huawei P40 şi P40 Pro pot fi precomandate începând din 27 Martie până pe 5 aprilie 2020, iar preţul special include căştile Huawei Freebuds 3, un produs ce are valoare recomandată de 799 lei, la care se adaugă 50 GB Cloud Storage pentru 12 luni.
 
Cinci camere foto în modelele de top
 
“Încorporat în telefoanele flagship Huawei P40 Series, sistemul avansat de camere Leica Ultra Vision este disponibil în configuraţii cu cameră triplă, cameră cvadruplă şi penta-cameră. Huawei P40 realizează fotografii cu obiective cu unghi ultra-larg, unghi larg şi teleobiective. Huawei P40 Pro aduce o evoluţie a camerei cvadruple Leica, cu o cameră cinematografică ă mai puternică şi o cameră 3D cu senzor de profunzime pentru a suporta zoom-ul de până la 50x. Cu SuperZoom Array, telefonul suportă zoom optic de până la 10x şi zoom digital 100x în cazul Huawei P40 ProĂ. Huawei P40 Pro apropie subiectele îndepărtate cu zoom-ul optic de până la 5x, zoom-ul hibrid de până la 10x şi zoom-ul digital de până la 50x. Pentru prima dată, Huawei P40 Pro include senzorul RYYB, special conceput pentru a capta mai multă lumină, pentru a oferi o calitate mai bună a fotografiilor cu zoom. Huawei P40 ProĂ are SuperZoom Array de până la 100x, prevăzut cu un nou design periscopic, care captează  lumina de cinci ori mai bine, extinzând capacitatea de marire cu 178% pentru a suporta zoom-ul optic de până la 10x. Huawei P40 Pro şi Huawei P40 ProĂ dispun de o cameră pentru selfie-uri de 32 MP şi de o cameră IR Depth care suportă autofocus şi simulare bokeh”, conform companiei.
 
Aproape 80 de aplicaţii din România în magazinul Huawei
 
În condiţiile în care smartphone-urile Huawei nu mai vin cu magazinul de aplicaţii al Google preinstalat - pe fondul disputelor comerciale şi juridice dintre SUA ţi China, compania insistă asupra evoluţiei magazinului online propriu pentru software.
 
“Huawei App Gallery cuprinde deja în portofoliu aplicaţii din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, urmând ca în viitorul apropiat să se alăture şi BRD.
 
Echipa locală Huawei CBG este în discuţii şi cu celelalte grupuri bancare importante, pentru ca aplicaţiile lor să fie disponibile în App Gallery cât mai curând. App Gallery conţine şi aplicaţii importante din zona de ştiri şi divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Ştirile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile şi numeroase aplicaţii dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar şi aplicaţii utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards sau WorldClass. Huawei App Gallery acordă o atenţie sporită şi zonei de educaţie, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicaţii locale care au devenit cunoscute şi utilizate şi la nivel global. Printre acestea, se numără aplicaţiile de învăţare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro. De asemenea, planurile de viitor ale Huawei vizează şi o colaborare cu Mondly, tocmai pentru a oferi utilizatorilor şi mai multe aplicaţii educaţionale de învăţare a limbilor străine.
 
În total, App Gallery conţine peste 75 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale. Aplicaţia vine cu securitate şi protecţie completă, inclusiv cu verificarea numelui real al
dezvoltatorului şi procesul de revizuire în patru paşi pentru operarea securizată a aplicaţiei. Toate aplicaţiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicaţiile dezvoltatorilor împotriva activităţilor periculoase. Aceasta dispune de un sistem de evaluare a vârstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicaţiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor”, conform Huawei.
 
Compania din China este al doilea jucător de pe piaţa de smartphone-uri din România după numărul de unităţi vândute.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO