Grupul iQuest a mai angajat 100 de oameni în primul semestru

12 oct 2015 Autor: Ioana Nita

Cornelius Brody, fondatorul iQuest: Vom recruta şi pe poziţii ca­re să susţină actualul model de business, pre­cum business analysts, solution archi­tects, business developers şi project managers

Grupul iQuest, specializat în dezvoltarea de soluţii software, a  înregistrat afaceri de 14 mil. euro în prima ju­mă­tate a acestui an, în creştere cu 9% faţă de aceeaşi perioadă din 2014, şi an­ti­cipează veni­turi totale de 29 mil. euro pentru finalul anului.

„Anul 2015 a însemnat pentru noi o bază de clienţi activi de peste 50 de companii şi branduri la nivel global. Dintre aceştia, în această primă jumătate de an, veniturile cele mai mari au fost generate de contractele cu clienţi din industria de life sciences, tele­comunicaţii, servicii financiare şi media. Cei mai mari clienţi sunt localizaţi, ca şi în anii precedenţi, în Germania şi Elveţia, urmaţi de Marea Britanie şi SUA“, a declarat Cornelius Brody, fondatorul iQuest.

Businessul iQuest provine în proporţie de 70% din dezvoltarea de soluţii software perso­nalizate pe nevoile şi cerinţele clientului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2015

 
Cuvinte cheie:
grup
, angajare
, oameni
, semestru
, solutii
, crestere
, soft
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide