Business Hi-Tech

Grupul iQuest a mai angajat 100 de oameni în primul semestru

Grupul iQuest a mai angajat 100 de oameni în primul semestru

Cornelius Brody, fondatorul iQuest: Vom recruta şi pe poziţii ca­re să susţină actualul model de business, pre­cum business analysts, solution archi­tects, business developers şi project managers

Autor: Ioana Nita

12.10.2015, 00:08 1002

Grupul iQuest, specializat în dezvoltarea de soluţii software, a  înregistrat afaceri de 14 mil. euro în prima ju­mă­tate a acestui an, în creştere cu 9% faţă de aceeaşi perioadă din 2014, şi an­ti­cipează veni­turi totale de 29 mil. euro pentru finalul anului.

„Anul 2015 a însemnat pentru noi o bază de clienţi activi de peste 50 de companii şi branduri la nivel global. Dintre aceştia, în această primă jumătate de an, veniturile cele mai mari au fost generate de contractele cu clienţi din industria de life sciences, tele­comunicaţii, servicii financiare şi media. Cei mai mari clienţi sunt localizaţi, ca şi în anii precedenţi, în Germania şi Elveţia, urmaţi de Marea Britanie şi SUA“, a declarat Cornelius Brody, fondatorul iQuest.

Businessul iQuest provine în proporţie de 70% din dezvoltarea de soluţii software perso­nalizate pe nevoile şi cerinţele clientului.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO