Business Hi-Tech

Grupul Vodafone a avut în România venituri din servicii de 198 mil. euro în trimestrul încheiat în decembrie 2023, în creştere cu 4%. Venitul mediu lunar de la clienţii de servicii mobile a crescut cu 15% faţă de anul precedent, la 5,3 euro.

Margherita Della Valle, CEO al grupului Vodafone: Am demarat parteneriate strategice cu Microsoft şi Accenture pentru a ne accelera transformarea.

Margherita Della Valle, CEO al grupului Vodafone: Am demarat parteneriate strategice cu Microsoft şi Accenture pentru a ne accelera transformarea.

Autor: Adrian Seceleanu

06.02.2024, 00:07 324

Vodafone, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de IT&C, a înregistrat în perioada octombrie - decembrie 2023 (trimestrul trei al anului fiscal 2023 / 2024) venituri din servicii de 198 mil. euro, mai mari cu 4% faţă de anul anterior, conform datelor publicate de grupul britanic. Compania nu publică şi veniturile totale, care includ şi vânzările de echipamente şi accesorii.

Numărul de clienţi pe segmentul de telefonie mobilă a fost de 8,8 milioane, dintre care aproape 46% aveau contracte de abonament. Faţă de anul anterior numărul de clienţi este în scădere, dar în raport cu finele trimestrului II al anului fiscal (august - septembrie 2023) numărul net de clienţi noi a fost de 6.000 pe segmentul de contracte de abonamente, şi de 38.000 pe segmentul de cartele preplătite, conform datelor comunicate de grupul britanic.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO