Business Hi-Tech

InnovX-BCR anunţă lista celor 10 start-up-uri care s-au calificat în programul de accelerare din 2023: Jogga, Taptasty, HealthFluencer, FirstServed, ContApp, cautcurier.ro, dMonitor, SkillBrain, Dateligens Systems şi Kidprenor. 106 companii au concurat pentru cele 10 locuri în program

InnovX-BCR anunţă lista celor 10 start-up-uri care s-au...

Autor: Adrian Seceleanu

20.04.2023, 17:31 478

Acceleratorul InnovX-BCR a finalizat selecţia pentru cohorta de start-up-uri care vor intra în acest an în programul de accelerare InnovX-BCR Startups Bootcamp 2023, cele zece companii selectate fiind Jogga, Taptasty, HealthFluencer, FirstServed, ContApp, cautcurier.ro, dMonitor, SkillBrain, Dateligens Systems şi Kidprenor.

“Suntem încântaţi să anunţăm cele 10 startup-uri care s-au alăturat programului nostru InnovX-BCR Startups Bootcamp 2023, după o fază riguroasă de pre-accelerare. Din cele 106 companii înregistrate, doar 19 au fost selectate pentru Bootcamp şi au trecut prin 6 săptămâni de învăţare intensă cu 53 de ateliere de lucru. Cele 10 startup-uri care au reuşit să treacă vor continua cu programul nostru şi vor primi sprijin nepreţuit din partea echipei noastre de mentori sunt: Jogga, Taptasty, HealthFluencer, FirstServed, ContApp, cautcurier.ro, dMonitor, SkillBrain, Dateligens Systems şi Kidprenor”, a anunţat InnovX-BCR.

Iata cum se descriu, pe scurt, cele zece start-up-uri.  

“dMonitor (Bucureşti)- dMonitor ajută entităţile raportoare (conform Legii 129/2019) să-şi cunoască clientul prin accesarea unei baze de date cu persoane expuse public în România. dMonitor accelerează integrarea şi monitorizarea PEP-urilor oferind cele mai bune date KYC şi AML. Datele clientului îmbogăţite şi inteligente permit procesarea directă şi înseamnă mai puţine puncte de contact cu clientul, mai puţine riscuri şi venituri mai rapide.

Dateligens (Bucureşti): Dateligens Systems dezvoltă o platformă de securitate Big Data numită DAP, adică Dateligens Anonymization. DAP este o soluţie SaaS şi On Premises axată pe furnizarea unei platforme de gestionare a fluxurilor de date Big Data de calitate industrială, scalabile şi complet configurabile, cu scopul de a preveni riscurile de hacking prin mascarea automată şi configurabilă a datelor de afaceri, personale şi sensibile.

Jogga (Bucureşti): Jogga este o aplicaţie socială pentru sport care conectează jucători din apropiere din întreaga lume, oferind un mod distractiv şi uşor de a fi activ, de a lega prietenii noi, de a rezerva o locaţie sportivă, de a găsi un antrenor sau jucători profesionişti. BookPanel este un sistem cuprinzător de gestionare a rezervărilor terenurilor sportive, conceput pentru a simplifica procesul de rezervare pentru locaţiile sportive, care se integrează perfect cu Jogga.

cautcurier.ro (Timişoara) : La cautcurier.ro, ştim că furnizarea de informaţii în timp real despre expedieri pentru a simplifica luarea deciziilor în lanţul logistic va reduce amprenta de CO2 a afacerilor şi le va economisi mult timp şi bani. De aceea am creat eticheta inteligentă de generaţie următoare care poate monitoriza în timp real coletele pentru: locaţie, şoc, securitate, temperatură şi umiditate.

TapTasty (Oradea) : TapTasty abordează problemele costurilor ridicate şi eficienţei scăzute pentru proprietarii de restaurante, oferind un canal de vânzări private prin aplicaţii mobile şi site-uri web personalizate, marketing ţintit şi recompense pentru marketing eficient. Prin motorul de învăţare automată, oferă sugestii despre cum pot fi realizate estimări, optimizarea managementului lanţului de aprovizionare şi crearea de strategii de marketing eficiente, oferind în acelaşi timp soluţii de comenzi self prin Kiosk şi chelner digital pentru a ajuta restaurantele să funcţioneze cu mai puţini angajaţi.

HealthFluencer (Bucureşti): HealthFluencer este o companie cu o misiune, alimentată de AI, care <<potriveşte>> brandurile de sănătate şi îngrijire personală cu healthfluencerul potrivit, pentru a oferi beneficii consumatorilor din întreaga lume prin primirea celor mai de încredere şi precise informaţii pe care să-şi bazeze deciziile privind îngrijirea sănătăţii pe termen lung şi pentru a creşte calitatea vieţii.

Firstserved (Grecia): FirstServed oferă o aplicaţie mobilă convenabilă pentru profesioniştii ocupaţi care doresc o experienţă rapidă de luat masa în afara casei, nutritivă şi personalizată, oriunde în lume, la preţul unei bacşiş. Potrivim utilizatorii noştri cu preparatele potrivite în restaurantele potrivite, în funcţie de preocupările lor dietetice şi nutriţionale, oriunde s-ar afla. Ca platformă de tip ecosistem, FirstServed ajută şi restaurantele să îmbunătăţească calitatea serviciilor, să atragă noi clienţi şi să crească veniturile cu până la 30%.

ContApp (Bucureşti): ContApp este o soluţie de contabilitate care va transforma modul în care gestionaţi finanţele cu încredere şi uşurinţă! Platforma noastră online puternică simplifică procesele contabile, de la facturare până la conformitatea fiscală şi păstrarea înregistrărilor, asigurând acurateţea înregistrărilor. Cu ContApp, generarea rapoartelor anuale şi urmărirea tranzacţiilor nu a fost niciodată mai uşoară sau mai sigură. Aveţi încredere în interfaţa noastră intuitivă şi în caracteristicile robuste de securitate pentru a oferi o experienţă de contabilitate profesională pe care vă puteţi baza.

SkillBrain (Timişoara) : SkillBrain este o academie online înfiinţată în septembrie 2021, care îşi propune să faciliteze dezvoltarea abilităţilor căutate şi să permită persoanelor să obţină un loc de muncă în industria IT prin reorientare profesională. Cu o rată de finalizare a cursurilor de aproximativ 33%, SkillBrain a plasat cu succes 70% dintre absolvenţii săi prin intermediul centrului nostru de carieră.

Kidprenor (Cluj Napoca) : Ne propunem să schimbăm modul în care copiii noştri interacţionează şi învaţă despre realitatea economică care îi aşteaptă. Acest lucru se realizează prin construirea unui ecosistem fizital (fizic + digital) pentru dezvoltarea abilităţilor, cu activităţi distractive şi interactive într-o manieră de învăţare prin practică, îmbunătăţită de un cadru tehnologic care include o platformă de creare a conţinutului pentru scopuri educaţionale şi un chatbot conversaţional AI..”

Notă: Descrierile celor zece start-up-uri sunt scrise de fiecare echipă în parte. Datele şi susţinerile din aceste descrieri nu au fost verificate de ZF - ci sunt prezentare spre informare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO