Business Hi-Tech

Integratorul de servicii de automatizare Encorsa şi startupul românesc Tailent au stabilit un parteneriat pentru a crea ”angajaţi digitali”, adaptaţi oricărui domeniu de activitate

Integratorul de servicii de automatizare Encorsa şi...

Autor: Roxana Rosu

24.11.2021, 15:05 88

Tailent, startup românesc de tehnologie, şi Encorsa, producător de soluţii de automatizare precum low-code şi no-code, roboţi RPA şi asistenţi virtuali dotaţi cu inteligenţă artificială, au încheiat un parteneriat pentru dezvoltarea unor „angajaţi digitali”, cu competenţe adaptabile la orice tip de companie şi domeniu de activitate.

Tailent are deja experienţă în dezvoltarea de platforme pentru roboţi software specializaţi, care preiau sarcini repetitive şi permit angajaţilor să se concentreze pe activităţi mai relevante. În acelaşi timp, Encorsa, care a utilizat în trecut şi soluţii UiPath, va adăuga Tailent în portofoliul de soluţii pentru a crea medii digitale accesibile în care oamenii şi roboţii software lucrează împreună.

„Tailent va oferi tehnologia RPA, Encorsa va dezvolta servicii integrate cu ajutorul acesteia, iar împreună vom livra roboţi software accesibili şi uşor de folosit. Encorsa are o vastă experienţă în furnizare de tehnologii de automatizare şi avem împreună o viziune comună asupra modului în care roboţii software trebuie să devină asistenţi loiali ai oamenilor şi companiilor în activitatea zilnică, fără a mai apărea impedimente legate de costuri. În acest fel, democratizăm accesul companiilor la soluţii inovatoare adaptate nevoilor acestora indiferent de dimensiunea şi domeniul lor de activitate şi sprijinim crearea angajaţilor digitali ai viitorului, cu competenţe care se pliază exact pe nevoile specifice ale fiecărei companii în parte şi care sunt gata să se integreze imediat în echipă”, explică Mario Popescu, CEO Tailent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO