Investiţie de 150.000 de lei într-o nouă locaţie pe harta hub-urilor din Bucureşti

16 nov 2015 Autor: Ioana Nita

Compania de consultanţă Loop Operations, controlată de Rodica Lupu, a inaugurat la începutul acestei luni hub-ul numit Inge­nius după o investiţie de 150.000 lei (circa 34.000 euro) atrásă din fonduri europene nerambursabile, noua locaţie de pe harta spaţiilor de lucru din Capitală dedicate start-up-urilor adresându-se antreprenorilor din orice domeniu.
 
„Ingenius Hub este deschis oricărui antreprenor, indi­fe­rent de sectorul de activitate. Ne aşteptăm ca cele mai multe start-up-uri membre să fie din domeniul mobile, IT&C, de­oarece este o piaţă în creştere exponenţială, însă sprijinim orice idee de afacere sustenabilă“, a declarat Rodica Lupu, fon­datoarea Loop Operations. Compania, specializată în atra­ge­rea de fonduri nerambursabile şi management de proiect, a reuşit să obţină finanţare pentru dezvoltarea hub-ului prin intermediul proiectului „Fii T.A.Re! - Tineri Antreprenori Responsabili“, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.11.2015

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, harta
, investitie
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide