Investiţie de 500.000 euro într-o platformă online prin care utilizatorii au acces la sfaturi de la medici

4 oct 2017 Autor: Ioana Nita

Familia Ţiboc, care deţine grupul Quickmobile, specializat în distribuţia şi comercializarea de telefoane mobile şi gadgeturi, a investit 500.000 de euro în dezvoltarea unei platforme online prin intermediul căreia românii din ţară şi din străinătate au acces nelimitat la informaţii avizate din partea a peste 50 de medici.

Practic, persoanele care au nevoie de o opinie avizată pentru probleme de sănătate comune au acces la sfaturi competente de la distanţă cu ajutorul soluţiei numite Doclandia.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.10.2017

 
Cuvinte cheie:
medici
, online
, acces
, platforma
, sfaturi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide