Business Hi-Tech

Ionuţ Gherle a plecat după 12 ani de la UCMS by Arobs la compania de software WE AS WEB

Ionuţ Gherle a plecat după 12 ani de la UCMS by Arobs...

Autor: Ioana Nita

20.07.2023, 00:00 254

Ionuţ Gherle, care a făcut timp de peste 12 ani parte din echipa AROBS Transilvania Software pe diferite roluri de management, a plecat din cadrul grupului şi s-a alăturat ca partener şi chief growth officer companiei de software WE AS WEB din Cluj-Napoca.

În ultimii patru ani, el a ocupat poziţia de director general al UCMS by AROBS, compania din grup specializată în dezvoltarea de soluţii integrate de management al resurselor umane şi salarizării. Din poziţia de chief growth officer, Ionuţ Gherle va coordona activitatea de consolidare şi promovare a serviciilor furnizate de WE AS WEB pe piaţa naţională, dar şi componenta de extindere pe pieţele internaţionale.

„După mai bine de 18 ani ca angajat, dar de cele mai multe ori din perspectiva de intraprenor, am decis sa fac pasul către antreprenoriat, alăturându-mă proiectului  WE AS WEB. Obiectivul meu este cel de a creşte indicatorii esenţiali ai companiei, de a consolida poziţionarea naţională şi internaţională şi de a eficientiza aria operaţională. Mă alătur unei echipe care deja a demonstrat potenţial de creştere în timp record, pentru a susţine strategia şi trecerea la următorul nivel de dezvoltare“, afirmă Ionuţ Gherle, partener şi chief growth officer, WE AS WEB.

El este absolvent al Universităţii Tehnice Cluj-Napoca şi al unui Executive MBA la University of Hull. Recent, WE AS WEB a deschis noi subsidiare în Statele Unite, Marea Britanie şi în Germania, pe lângă birourile din Moldova şi Albania, iar planurile de expansiune continuă cu noi teritorii. Următoarele ţări vizate sunt Austria şi Olanda.

În ţară, compania este prezentă în Cluj-Napoca, Bucureşti, Craiova, Braşov, Iaşi şi Timişoara. WE AS WEB a încheiat 2022 cu afaceri de peste 10 milioane de Euro şi un profit net de 2 milioane Euro. La finele lunii iunie, echipa includea aproximativ 400 de profesionişti IT. Fondată în urmă cu cinci ani ca o companie de produs, WE AS WEB şi-a concentrat din 2021 activitatea pe furnizarea de servicii de tip IT team/staff augmentation, cât şi servicii de dezvoltare software. În prezent, WE AS WEB furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franţa, Austria, Marea Britanie şi SUA.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO