Business Hi-Tech

Katarina Manley - head of investments în cadrul Seed Starter CS, a plecat de la compania de capital de risc din cadrul grupului Erste

Katarina Manley - head of investments în cadrul Seed...

Autor: Adrian Seceleanu

18.03.2024, 20:10 30

Katarina Manley, head of investments în cadrul Sees Starter CS compania de capital de risc corporativ din Cehia a grupului Erste, a decis să plece din cadrul companiei.

„Construirea de la zero a unei companii multinaţionale de capital de risc, sprijinirea creşterii start-up-urilor din portofoliul nostru uimitor şi colaborarea cu fondatori, investitori şi colegi inspiraţi a fost o călătorie revigorantă. Dar acum sunt pregătită pentru următoarea provocare şi sunt deschisă la noi oportunităţi în cadrul ecosistemului de capital de risc”, a scris Manley pe LinkedIN.
Recent, şi Jiri Skopovy,  CEO-ul Seed Starter CS, a plecat din companie. El a anunţat pe LinkedIn în urmă cu două luni că a decis să plece.
„Am decis să părăsesc rolul de director executiv al CS SeedStarter. A fost o călătorie incredibilă să fac parte din oceanul Erste, unde am învăţat atât de multe şi sunt cu adevărat recunoscător pentru această experienţă. Când am început să dezvolt SeedStarter ca un singur "surfer" cu normă întreagă, a fost o plimbare pe un val inovator. În ultimii patru ani, am construit o echipă extraordinară şi cel mai bun program CVC din ECE. Echipa noastră extraordinară a fost forţa motrice din spatele succesului SeedStarter, aducând noi soluţii inovatoare pentru clienţii noştri şi dublând evaluarea portofoliului nostru de startup-uri”, a scris Skopovy.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO